България заменя руския петрол с розова вода

Учени от БАН постигнаха изумителен пробив, който ще позволи на държавата ни да бъде абсолютно независима от петрола. Той ще бъде заменен от розова вода родно производство.

Въпреки че химичното уравнение не е тествано на практика, се очаква розовата вода да се появи по бензиностанциите още следващата седмица. От пресцентъра на правителството отговориха, че бързат да използват всяка възможност за енергиен суверинитет.

Прогнозите са в близките години всички земеделци в България да се преориентират в отглеждането на роза Дамасцена, която има най-високо октаново число. Добруджа вече няма да се нарича “житницата на България”, а “Българският Тексас”.

Вече се появяват и първите нефтени платформи на Марешки из Казанлъшко около Голяма Косматка. Това пък накара екоактивисти да излязат по улиците с лозунги “Българският символ е повече от пълен резервоар” и “Една българска роза не стига от София до Перник”.

Някои от препоръките, които БАН имат към хората, които сипват розова вода в колите си са – да си купят колело, да си премерят температурата, да минат психотест и да не ядат китайско стояло повече от 2 дни в хладилника.