zodiac-signs

Несериозен хороскоп 04.04.2022

ОВЕН

Овенът не обича да стои на едно място. Кипите от енергия, идеи и нетърпение да ги реализирате. Днес обаче ще ви е трудно да намерите съмишленици, защото все пак е понеделник. Пуснете контрола поне за миг, понякога и Господ си почива.


ТЕЛЕЦ

Първия ден на седмицата ще започне ударно. Подредете нерешените въпроси, които ви тормозят от толкова време. Седмицата ще е благоприятна за нови начинания, като измиване на автомобила и рязане на нокти, които съчетани с пословичната ви твърдоглавост, неизменно ще завършат с успех.


БЛИЗНАЦИ

Месец април за вас започва влюбено, ако успеете да запазите концентрация и да не се разсейвате толкова. Така е, близнаци, съсредоточете се малко и заглушете поне единия от многото гласове, ще се изненадате от тишината.


РАК

Ударно начало на месеца. Ще се почувствате лично обидени и засегнати от чужда несправедливост. Звездите съветват да не си бутате щипките в чужди работи, както обикновено, а да си гледате почивката.


ЛЪВ

Днес ще е приятен ден, ще сте много активни. Понеделник е време за събиране на информация, запознанства с нови хора и научаване на неща. Това обаче ще е възможно само ако успеете да спрете да бъдете себе си за малко и приемете, че не винаги е нужно да сте център на внимание.


ДЕВА

Днес девата е в своя вихър, трудолюбието ви е характерна черта. Няколко питиета вечерта с приятели ще е подходящ завършек на трудовия ви полуден. Подходящ ден за фризьор.


ВЕЗНИ

Днес ще имате нужда от внимание от страна на околните, но без да е изпросено. Везни, звездите не са безразлични към вашите особи, затова ни помолиха да ви предадем, че сте страхотни във всяко едно отношение. Просто спрете за миг и се заслушайте какво точно искате.


СКОРПИОН

Денят е подходящ за анализи. На чуждите грешки. За по-ясно прозрение, звездите съветват да измиете прозорците.


СТРЕЛЕЦ

Днес ще берете плодовете от вашите усилия от предходните месеци. Добро начало на месеца, а се очератава и още по-добър край. Ще сте толкова удовлетворени от нещата, които сте свършили, че всички хора около вас ще го разберат. Горките хора, но, както се казва, няма ненаказано добро …


КОЗИРОГ

Днес е ден за размисъл. По изключение днес пробвайте да мобилизирате цялата си вътрешна сила и помислете, преди да действате. Поделете вашата радост с приятел, защото да се пие сам е някак нередно.


ВОДОЛЕЙ

Първият работен ден ви носи множество идеи, носени на крилете на свободата. Чувствате порив да разперите криле и да полетите. Живеещите на високите етажи водолеи трябва да са особено внимателни днес, като се въздържат от тези пориви.


РИБИ

Звездите съветват да намерите огледало и да прекарате деня в самосъзерцание. Хем и вие ще сте доволни от прекрасната гледка, хем и околните ще си починат малко.



Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *