lamb-doing-math

Изваждането на “Вера Су” ще бъде компенсирано с картинки от дъвки “Турбо”

Компенсиране за направените разходи под формата на картинки от дъвка “Турбо”. Това бе постигнато като договорка между собственика на заседналия над 1 месец кораб и държавата. Плащането ще бъде извършено на траншове като първият се очаква при следващите извънредни избори. Основните доводи за приетата сделка са, че ще получим картинки, които “никой няма”.

По този начин България ще дръпне още една крачка напред на Балканите. Предвижда се изграждането на музей, където картинките ще бъдат изложени. Очакванията са това бързо да върне разходите направени по изваждането на кораба в близките 6000 години. “Оттам нататък това е един актив носещ постоянна доходност. Завещаваме го на бъдещите поколения” – коментира финансовият министър.

С оглед на поддържането на сигурността и това, че картинките може да станат повод за нахлуване на вражеска държава с цел заграбването им, се планира и изграждането на ултрамодерен защитен комплекс около тях. Ще бъдат преровени всички автоморги с надеждата да бъде открит някой трансформърс, който да се бие на наша страна. Предвидена е и лаборатория за създаване на зомби-убийци, които ще бъдат предвождани от Мила Йовович и Брат Пит. Проектът ще бъде финансиран по програма на Европейския съюз за развитие на селските райони.