zodiac-signs

НЕСЕРИОЗЕН ХОРОСКОП 10.04.2022

ОВЕН

Денят е подходящ за рпоцедури по лична хигиена. Ако днес не бъдат извършени всички необходими действия се очертава неприятен понеделник. За околните.

ТЕЛЕЦ

Неделята за телците ще бъде кулинарно шоу. Наблегнете на качествени продукти, за да се избегнат рискове от гастрономическа катастрофа.

БЛИЗНАЦИ

Звездите са благоприятно настроени към запасяване със строго необходими стоки, като: тоалетна хартия, олио, краставици, горива и други подобни. Не пушете в близост до лесно запалими субстанции, поради повишен риск от запалване.

РАК

Денят е благоприятен за придобиване на нови умения. Звездите препоръчват насочване към задълбочаване на вашите знания по латински език. Или бродерия. Или латинска бродерия.

ЛЪВ

Днес на лъвовете ще им е леко на душите, толкова леко, че чак ще им се пее. Към третата чаша гласът ви ще се изчисти и ще стане сигурен и стабилен.

ДЕВА

Незнайно защо, днес сякаш всички са решили да ви лазят по нервите. Разбира се, вие не се поддавате, но за всеки случай приберете на трудно достъпно място всички ножове.

ВЕЗНИ

Ще се отдадете на сладки преживявания – бонбони, шоколади, сладкиши, които обаче няма да ви се лепят. Към края на деня обаче ще имате излишък на енергия.

СКОРПИОН

Прегледайте си запасите от аспирин и алка залцер. При необходимост – вземете няколко. Времето навън също предразполага да прекарате деня в леглото, за съжаление – не по онзи начин.

СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на изтребване на нежелани домашни „любимци“. Към 12.30 часа ще почувствате глад, но не се колебайте – хапнете си на спокойствие, след което се отдайте на заслужена почивка.

КОЗИРОГ

Ще имате незабравими любовни преживявания. Не забравяйте обаче да си изтриете историята от компютъра, след като приключите.

ВОДОЛЕЙ

За част от вас денят ще е прекрасен, а за друга – не. Звездите са крайно неясни за вас през днешния ден, но важното е да сме живи и здрави.

РИБИ

Днес би било добре да си вземете рибки. После да ги овъргаляте в брашно (може и безглутеново). После – в добре загрята мазнина. Да ви е сладко!