zodiac-signs

НЕСЕРИОЗЕН ХОРОСКОП 09.04.2022

ОВЕН

Денят е хубав, вие сте хубави (най-хубавите!), живота е хубав. Празнувайте умерено и се пазете от преждевременно заспиване на масата.

ТЕЛЕЦ

Звездите вещаят музикален ден за вас. Вероятно ще излизате на бар. Неделята се очертава сънлива.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви неприятна среща. Вероятно някой неканен роднина ще ви посети неочаквано.

РАК

Опасен ден за раците, които шофират. Всички контролни органи днес са решили да ви проверяват, затова ще е по-добре да ходите пеш.

ЛЪВ

Задължително е днес да си изрежете ноктите на краката. В противен случай утре може да се наложи да си купувате нови обувки. , не, джапанките не решават проблема.

ДЕВА

Изпитвате съмнения относно отдавна взети решения. Ще се тормозите от постоянни съмнение почти през целия ден. Привечер късмета ще се обърне – ще намерите четвърти за белот.

ВЕЗНИ

Миене на чинии, пране, готвене, минаване с прахосмукачка и парцал – тези понятия са крайно непознати за вас през днешния ден, което ще донесе напрежение в партньора ви. Да чисти, като му пречи, на вас ви е добре.

СКОРПИОН

Ще си купите 1 бутилка олио, 1 краставица, два домата, 1 глава лук….ясно е накъде отиват нещата. Наздраве!

СТРЕЛЕЦ

Днес половинката ви ще ви се ядоса ако се отдадете на хедоностични забавления. Който си няма половинка да отиде на гости на скорпиона.

КОЗИРОГ

Удивително е, че И днес няма да се интересувате от последиците на вашите действия. Ще постъпвате така, както ви се иска, и ще правите онова, което ви се прави.

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви изненадващи парични потоци. Внимавайте, НАП ви гледа!

РИБИ

Подходящ ден да не очаквате помощ от никого, но пък за сметка на това ще се справите чудесно. Толкова сте енергични, че може и да си направите разходка.