zodiac-signs

НЕСЕРИОЗЕН ХОРОСКОП 06.04.2022

ОВЕН

Времето навън напълно отговаря на духовното ви състояние – днес ще сте слънчеви, лъчезарни и креативни. Носете обувки без връзки, защото звездите предричат, че е неблагоприятен ден за всякакви завързани ситуации.

ТЕЛЕЦ

Ден за тарикатлъци и търсене на цаката на всичко и всеки. Не пропускайте сигналите, които вселената ви изпраща днес, под формата на пътни знаци и светофари.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден за почивка. Бъдете внимателни обаче, защото началниците може и да са на друго мнение.

РАК

Днес скромността ви би могла да бъде възнаградена. Би могла и да не бъде, но да се концентрираме върху положителните възможности.

ЛЪВ

Днес за лъвовете съществува завишен риск от: объркване на цветова композиция при избор на дрехи; нарушаване на диета; счупване на нокът.

ДЕВА

Някой ще ви каже днес “Добро утро”, но с неподходящата (поне според вас) интонация, което напълно ще ви скапе настроението. В следобедните часове ще се лекувате с шопинг в мола.

ВЕЗНИ

Денят е подходящ за водене на преговори. Проведете разговор с половинката за онази дълго желана вечер с момчетата, може пък и да имате късмет.

СКОРПИОН

Неподходящ ден за нови контакти. Пуснете скан на компютъра за вируси и заплахи. Неподходящ ден за гледане на филми в incognito mode.

СТРЕЛЕЦ

Ден за покупка на нова кола. Е, относително нова, като се има предвид превъртения километраж и факта, че последните 10-ина години се е търкаляла по западноевропейски пътища. Да не забравите да почерпите въпреки това.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за вдигане на скандали и овикване на ниско платен персонал на интернет доставчика ви. Внимавайте вербалното да не премине в сферата на физическото.

ВОДОЛЕЙ

Денят благоприятства за отварянето на една бира с приятели. Или две. Абе, колкото повече, толкова повече.

РИБИ

Плаж, море, жега… Ех, лятото е толкова далеч, но вие сте готови. Денят е подходящ за планиране на почивката, както и за покупка на джапанки.